Παπαθεοδώρου : «Φιλικά πολύ υψηλού επιπέδου»

Παπαθεοδώρου : «Φιλικά πολύ υψηλού επιπέδου»

Μετά τα πρώτα φιλικά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα πρώτο σχόλιο για την πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ως τώρα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υποστήριξε: «Ολοκληρώσαμε τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μας, η οποία ήταν και η πρώτη από την στιγμή που μαζευτήκαμε όλοι μαζί. Είχαμε δύο […]

Μετά τα πρώτα φιλικά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα πρώτο σχόλιο για την πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ως τώρα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υποστήριξε:

«Ολοκληρώσαμε τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μας, η οποία ήταν και η πρώτη από την στιγμή που μαζευτήκαμε όλοι μαζί. Είχαμε δύο φιλικά πολύ υψηλού επιπέδου και μεγάλων απαιτήσεων κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τα οποία μας βοήθησαν να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης, στο οποίο έχουμε δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Είναι γεγονός ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας και στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε την επόμενη εβδομάδα, κατά την οποία θα έχουμε πολλές και μαζεμένες προπονήσεις, για να βάλουμε στοιχεία που θα μας χρειαστούν στη συνέχεια της προετοιμασίας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ