Πανιώνιος : «Ο Αλευρογιάννης θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα της ΚΑΕ»

Πανιώνιος : «Ο Αλευρογιάννης θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα της ΚΑΕ»

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο Σταύρος Αλευρογιάννης θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα του τμήματος μέχρι να υπάρξει συμφωνία με κάποιον επενδυτή.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τόνισε πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης θα εγγυηθεί τη βιωσιμότητα του τμήματος μέχρι να υπάρξει ενδιαφέρον και συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή, κάτι που του ζητήθηκε από την πλειοψηφία της πρόσφατης γενικής συνέλευσης.

Αναλυτικά:

«H συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής, από μέλη της Πανιώνιας οικογένειας και μη και η οποία θα ασχολείται με την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μπάσκετ, αποτελεί το πρώτο βήμα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που προχωρά τάχιστα και στην υλοποίηση του νέου μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης, όπως του ζητήθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία της πρόσφατης γενικής συνέλευσης και έχοντας αποδείξει την φερεγγυότητα του στο διάστημα της ενασχόλησης του, κατά την περσινή περίοδο, θα εγγυηθεί την βιωσιμότητα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, έως ότου και στην διάρκεια της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, υπάρξει ενδιαφέρον και συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή, ώστε να γίνει ομαλά και η δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ