Ολυμπιακός: Με Μάνι Χάρις στις προπονήσεις!

Ολυμπιακός: Με Μάνι Χάρις στις προπονήσεις!

Ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ είναι ελεύθερος και αναμένεται να βοηθήσει του Ερυθρόλευκους στην προετοιμασία τους, την περίοδο που θα λείψουν οι διεθνείς τους.

Δύο νέα προέκυψαν το απόγευμα της Δευτέρας για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στο παρκέ από το ρεπό που τους είχε δώσει ο Ντέιβιντ Μπλατ και προπονήθηκαν στο ΣΕΦ χωρίς να υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Το πρώτο νέο λοιπόν είναι πως την Τετάρτη (05/09, 17.00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε αγώνα προετοιμασίας το Ρέθυμνο, με το φιλικό να λαμβάνει χώρα στο ΣΕΦ κεκλεισμένων των θυρών.

Ποιο είναι το δεύτερο νέο που ήταν και το πιο απρόσμενο; Την επόμενη του φιλικού με τους Κρητικούς, ελέω των κλήσεων των διεθνών στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα για τα «παράθυρα» της FIBA, αναμένονται να ενσωματωθούν «βοηθητικοί» παίκτες για τις προπονήσεις.

Ένας από αυτούς, ο Μάνι Χάρις! Ο Αμερικανός μπόμπερ είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά από μία εντυπωσιακή σεζόν στην ΑΕΚ, δεν έχει βρει ακόμα την επόμενη ομάδα του και ο Ολυμπιακός θα τον έχει μαζί του στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν και στα φιλικά στην Ισπανία, όπου και θα λείπουν οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Τίμα, Στρέλνιεκς, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ.

Μαζί με τον Μάνι Χάρις, θα ενσωματωθούν στον Ολυμπιακό και οι Φώτης Λαμπρόπουλος, Χριστόφορος Στεφανιδης και Νίκος Στυλιανού, για να βοηθήσουν αυτό το διάστημα την ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ