Πανιώνιος : Μένει ο Δίπλαρος, έρχονται τρεις Αμερικανοί

Πανιώνιος : Μένει ο Δίπλαρος, έρχονται τρεις Αμερικανοί

Άρον άρον αρχίζει την προετοιμασία του ο Πανιώνιος με μόλις τέσσερις παίκτες, ενώ περιμένει και τρεις Αμερικανούς, επιλογές του Σκουρτόπουλου, ως το τέλος της εβδομάδας.

Κουτσά στραβά ο Πανιώνιος θα αρχίσει σήμερα Τρίτη 4/9 την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με την ελπίδα να είναι στοιχειωδώς έτοιμος όταν θα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Στην «πρώτη», βέβαια, παρόντες θα είναι… τρεις κι ο κούκος.

Ο προπονητής Κρις Χουγκάζ μαζί με το συνεργάτη του, Βαγγέλη Κουτσοκέρα, θα έχουν στη διάθεσή τους μόλις τέσσερις παίκτες! Τον Νίκο Δίπλαρο, που είναι παραμένων σε σχέση με την περσινή ομάδα, καθώς υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, τον Νίκο Καμαριανό, που αποκτήθηκε πριν ξεσπάσει το διοικητικό αλαλούμ και ενεργοποιείται το συμβόλαιό του, και τους νεαρούς Τόλια και Καμπερίδη, που επίσης έπαιξαν στην ομάδα και πέρυσι.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα και να ενσωματωθούν σταδιακά στην προετοιμασία και τρεις Αμερικανοί, οι οποίοι είχαν αποκτηθεί από τη διοίκηση Αλευρογιάννη κατόπιν εισήγησης του Θανάση Σκουρτόπουλου, αλλά οι μεταγραφές τους είχαν «παγώσει» συνεπεία των διοικητικών ανακατατάξεων. Πρόκειται για τους Ντέβιον Μπέρι, Τζέιμι Σκιν και Νέιτ Μπριτ, στους οποίους απεστάλησαν τα αεροπορικά εισιτήρια και θα φτάσουν τις αμέσως προσεχείς μέρες.

Από εκεί και πέρα ο Κρις Χουγκάζ συνεχίζει το ψάξιμο για να βρει άλλους τρεις Αμερικανούς, ενώ χρειάζεται και κάποιους Έλληνες παίκτες για να κλείσει το ρόστερ, όμως το πρόβλημα είναι πως τέτοια εποχή λίγοι είναι διαθέσιμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ