Γουλιέλμος : «Θέλουμε τον Άρη πρωταγωνιστή»

Γουλιέλμος : «Θέλουμε τον Άρη πρωταγωνιστή»

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ήταν παρών στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη και μίλησε για το όραμά του στην ΚΑΕ.

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη της 5ης Φεβρουαρίου, που είχε διακοπεί ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες απεμπλοκής της ΚΑΕ από την οικογένεια Λάσκαρη, συνεχίστηκε την Τρίτη 4/9. Παρών σε αυτήν ήταν και ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«Περίμενα μια πιο δύσκολη διαδικασία, αποδεικνύεται όμως ότι στη ζωή όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Μπήκαμε στον Άρη σε μια δύσκολη στιγμή, για να ξυπνήσει το πιο ισχυρό κομμάτι του συλλόγου και για να βγει από το καθεστώς στο οποίο βρισκόταν. Ήταν μια προσπάθεια γλυκιά, όμορφη, με συναίσθημα και ρομαντισμό αλλά και άγνοια κινδύνου κι αυτό το διαπιστώσαμε στην πορεία. Μπήκαμε γιατί ήρθε η ώρα ο Άρης να ανακτήσει τη θέση που είχε στο παρελθόν, να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας, να δώσουμε μια ευκαιρία. Να ξέρετε ότι σ’ αυτές τις εταιρίες είτε ο πρόεδρος είτε ο μεγαλομέτοχος δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από εσάς. Το μόνο παραπάνω που έχουν είναι υποχρεώσεις».

Πρόσθεσε πως: «Χρειάζεται υπομονή και λεφτά. Ωστόσο, τα λεφτά δεν είναι το παν. Οι χρηματιστές στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης συνηθίζουν να λένε ότι μια επένδυση 50 εκ. δολαρίων είναι δυσκολότερη από μια των 500 εκ. δολαρίων. Λένε ότι αυτό που λείπει πάντα είναι τα πρόσωπα που θα τρέξουν το όραμα, αυτά που θα το υλοποιήσουν. Ήρθαμε μαζί με μια ομάδα ανθρώπων γιατί θέλουμε τον Άρη πρωταγωνιστή, την ομάδα που αποτέλεσε το παγκόσμιο παράδειγμα προς μίμηση. Ως Δημήτρης δεν θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι, να σχεδιάζω, να υποστηρίζω την ομάδα μου και το μπάσκετ το οποίο είναι άθλημα για τους σκεπτόμενους και τους ευγενείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ