Το Λαύριο πήρε Γκαβασιάδη

Το Λαύριο πήρε Γκαβασιάδη

Επένδυση για την ομάδα του κόουτς Σερέλη, η οποία απέκτησε τον 23χρονο πάουερ φόργουορντ του ΕΦΑΟΖ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Έναν ακόμα φερέλπιδα Έλληνα παίκτη απέκτησε το Λαύριο, καθώς ανακοίνωσε τον Γιάννη Γκαβασιάδη για τα επόμενα τρία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του ΕΦΑΟΖ έχοντας 11,6 πόντους σε 30 παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:

«Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το ΛΑΥΡΙΟ “χτίζοντας” το μέλλον της ομάδας με την απόκτηση -για 3 χρόνια- του 23χρονου ταλαντούχου Έλληνα παίκτη Γιάννη Γκαβασιάδη!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μεταλλωρύχων» γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου του 1994, έχει ύψος 2.04μ και αγωνίζεται στη θέση του power forward.

Ο Γιάννης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Τερψιθέα Γλυφάδας (2002-2010), για να ακολουθήσει ο Α.Ο. Νέων Αργυρούπολης (2010-2015) με τελευταίο του σταθμό τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου (2015-2018) όπου έπαιξε για τρία χρόνια και όταν η ομάδα άλλαξε όνομα και έγινε ΕΦΑΟΖ (Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου).

Την περσινή σεζόν ο Γκαβασιάδης ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του ΕΦΑΟΖ έχοντας 11,6 πόντους σε 30 παιχνίδια.

Η μεγάλη οικογένεια του ΛΑΥΡΙΟΥ καλωσορίζει τον Γιάννη και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ