Νίκη παρά τις απουσίες για Προμηθέα

Νίκη παρά τις απουσίες για Προμηθέα

Αν και έπαιζε χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες, ο Προμηθέας νίκησε τον Κεραυνό στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Κύπρου.

Στον πρώτο αγώνα του για το τουρνουά της Κύπρου με αντίπαλο τον Κεραυνό Στροβόλου ο Προμηθέας άφησε καλές εντυπώσεις. Νίκησε με 83-72 δίχως να χάσει τον έλεγχο του αγώνα ούτε στιγμή και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζε πλήρης.

Η ομάδα της Πάτρας δεν είχε στη σύνθεσή της τον Ολεξάντερ Λίποβι, που λείπει με την Εθνική Ουκρανίας, τον τραυματία Μιχάλη Τσαϊρέλη και τον Δημήτρη Κατσίβελη, που κι αυτός έχει ένα μικρό τράβηγμα και δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους. Απών ήταν και ο συνεργάτης του Μάκη Γιατρά, Γιάννης Ελευθεριάδης, που συμμετέχει στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής ανδρών.

Ο Τόνι Μέιερ αποδείχθηκε η πλέον αξιόπιστη επιθετική λύση για τον Προμηθέα, κυρίως με το περιφερειακό του σουτ, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν επίσης οι Έλις και Κασελάκης.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Κεραυνός Στροβόλου έδωσε τιμητική πλακέτα στον Τέρελ Παρκς του Προμηθέα για την προσφορά του στην Κυπριακή ομάδα.

Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (17.30) την ΑΕΚ Λάρνακας, που ηττήθηκε σήμερα από την  Κύμη.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 38-44 (ημιχ.), 55-67, 72-83.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ (Λειβαδιώτης): Αμπουκάρ 12 (6 ριμπάουντ), Κινγκ 6 (5 ριμπάουντ), Χάγκινς 14 (6/16 σουτ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα), Τσάνελς 8, Ριντ 4, Μιχαήλ 7 (2), Θεοχαρίδης 3 (1), Κορωνίδης 3 (1), Ελευθερίου, Ουίλις 15 (1/5 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Πηλακούτας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Γκίκας 4 (7 ασίστ), Γερομιχαλός 5 (1), Έλις 14 (6/7 δίποντα, 2/3 βολές, 5 ρ.), Μαντζούκας 2, Μπράουν 9 (1), Παρκς 6, Καραΐσκος, Σανδραμάνης 2, Χολ 5 (1), Κασελάκης 11 (1 τρ., 6 ρ.), Σαλούστρος 8, Μέιερ 17 (4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ