Ουίλκινς: «Πεταλούδες, ανατριχίλα, ενθουσιασμός» (pic)

Ουίλκινς: «Πεταλούδες, ανατριχίλα, ενθουσιασμός» (pic)

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ θυμήθηκε στοTwitter την πρώτη του προπόνηση με 15 χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Πριν από 23 χρόνια πατούσε το παρκέ του ΟΑΚΑ μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ και αναμφίβολα ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή παίκτη από ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Ντομινίκ Ουίλκινς.

Σαν σήμερα το 1995, ο Ντομινίκ Ουίλκινς φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, για να προπονηθεί μπροστά σε 15 χιλιάδες κόσμο.

Το μεγαλύτερο όνομα που έφερε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην Ελλάδα για χάρη του «τριφυλλιού» πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ για πρώτη φορά πριν από 23 χρόνια, κάτι που αφενός δεν ξεχνούν οι πρωταθλητές, αφετέρου έκανε τον βετεράνο ψηλό να νοσταλγήσει όσα έζησε στα μέρη μας.

«Θυμάμαι πολύ έντονα την ημέρα που έφτασα για να παίξω για τον Παναθηναϊκό: πεταλούδες, ανατριχίλα και ενθουσιασμός. Η πρώτη μου προπόνηση έγινε ενώπιον 15.000 φιλάθλων, που φώναζαν και τραγουδούσαν για μένα.

Ευχαριστώ για τις ξεχωριστές στιγμές. Τι υπέροχο συναίσθημα να κερδίζεις τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο και το Κύπελλο Ελλάδας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ντομινίκ Ουίλκινς, δίνοντας συνέχεια στο πρωινό τιτίβισμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επέτειο.

Ο Αμερικανός ήρθε στην Ελλάδα και χάρισε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο με την απίστευτη εξέλιξη του τελικού κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο «Παλέ ντε Μπερσί» στο Παρίσι το 1996 με τους πράσινους να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιτυχία. Την επόμενη σεζόν όμως ήρθε σε ρήξη με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και εγκατέλειψε πριν τη λήξη της σεζόν τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Ουίλκινς στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ