ΠΑΟΚ : Ξεμούδιασμα απέναντι στην Καστοριά

ΠΑΟΚ : Ξεμούδιασμα απέναντι στην Καστοριά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 94-58 την Καστοριά σε φιλικό προετοιμασίας αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Με αμυντική και επιθετική συνέπεια στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε σήμερα (8/09) στην Καστοριά της τοπικής ομάδας (Α2 κατηγορία), με 94-58.

Ήταν το τρίτο τεστ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» από την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, μετά τις δοκιμασίες που προηγήθηκαν κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σε Μέτσοβο και Πορταριά, αντίστοιχα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που βρέθηκαν με την αποστολή στο κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης», με το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Ντάριους Γκάρετ, να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Απόντες ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ανδρών και οι τραυματίες Τζόρντιν Ουίλιαμς, Τζαμάλ Τζόουνς, Γιάννης Αθηναίου, Απόλλων Τσόχλας. Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί ξανά σε θέση… μάχης για φιλικό παιχνίδι την προσεχή Πέμπτη (13/9), στο PAOK Sports Arena, υποδεχόμενος την τουρκική IBB.

Γεμάτο από φιλάθλους το γήπεδο που θέλησαν να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα. Αίσθηση έκανε η παρουσία υποστηρικτών του ΠΑΟΚ, που δε σταμάτησαν λεπτό να επευφημούν, με συνθήματα, την ομάδα τους.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 29-44, 46-68, 58-94

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Νίκος Καραγιάννης): Μελισσαράτος 16 (1), Χονδρογιάννης 2, Βλάχος, Απιδόπουλος 1, Πετρόπουλος 2, Χρυσόπουλος 9 (1), Ράπτης 8, Τερσενίδης, Βαβάτσικος 12, Πεχλιβάνης, Δαραβίγκας 2, Αμπαράς 3 (1), Τζακόπουλος 3 (1)

ΠΑΟΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 5, Χρυσικόπουλος 8 (2), Σχίζας 12, Κόνιαρης 8 (2), Καρράς 2, Ζάρας 16 (4), Καραμανώλης 8 (2), Πόουπ 4, Χάτσερ 11 (1), Γκάρετ 5, Γκος 15 (2)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ