Χάτσερ: «Θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ, πάντα μου έλειπε η ομάδα»

Χάτσερ: «Θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ, πάντα μου έλειπε η ομάδα»

Ο 34χρονος Ουίλιαμ Χάτσερ, στην τρίτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, έρχεται με άγριες διαθέσεις στον Δικέφαλο του Βορρά και κάνει όνειρα… τίτλου.

Τρίτη, όχι…φαρμακερή, μάλλον καλύτερη. Ο Ουίλιαμ Χάτσερ επέστρεψε εφέτος στον ΠΑΟΚ (σ.σ. μετά τη θητεία του στην ομάδα τις σεζόν 2012-2013, 2015-2016) ορεξάτος και βάζει τον πήχη ψηλά για τις αγωνιστικές επιδιώξεις του με τους ασπρόμαυρους. Την… άγρια διάθεσή του, εντός και εκτός παρκέ, τη φανερώνει από τη στιγμή που ενσωματώθηκε (σ.σ. στα τέλη Αυγούστου), στην προετοιμασία του «Δικεφάλου». Την έδειξε στα πρώτα φιλικά παιχνίδια, αρχικά απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ακόμη πιο έντονα το απόγευμα του Σαββάτου (8/9), στο κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης», στο τεστ απέναντι στην Καστοριά. Με δύσκολες συνθήκες στο γήπεδο (πολύ ζέστη) και κόντρα σε αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας (Α2), το πάθος του για κάθε μπαλιά, για κάθε σουτ, έμοιαζε σαν να παίζει αγώνα που κρίνει τίτλο!

«Προσπαθώ να δώσω όσο γίνεται περισσότερο από την προσωπικότητά μου στην ομάδα», εξήγησε, μετά την αναμέτρηση, ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ. Ομολόγησε, επίσης, πως: «Πάντα μου έλειπε να παίζω για τον ΠΑΟΚ», αλλά και ότι για την καινούργια σεζόν: «Θέλω τρόπαιο με την ομάδα!».

Στη δοκιμασία με την Καστοριά ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη νίκη του, σε φιλικό, από την έναρξη της προετοιμασίας του, εν όψει της καινούργιας περιόδου (58-94). «Νομίζω πως κάναμε μια σταθερή δουλειά, πετύχαμε αρκετά πράγματα που χρειάζεται να κάνουμε στην άμυνά μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια, ήμασταν λίγο… σκουριασμένοι στην επίθεση, αλλά η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε την ώθηση για να πάρουμε…. μπροστά επιθετικά. Ήταν όμορφο που κατακτήσαμε την πρώτη μας νίκη, σε φιλικό παιχνίδι, στη διάρκεια της προετοιμασίας μας, μετά τα δύο πρώτα, δύσκολα, ματς που δώσαμε απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η ομάδα προοδεύει στις δύο εβδομάδες που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να γίνουμε ακόμη καλύτεροι», σχολίασε, σχετικά, ο Χάτσερ.

Επικεντρώνοντας σε προσωπικό επίπεδο, παραδέχτηκε ότι: «Πάντα μου έλειπε να παίζω για τον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν και ένας λόγος για να θέλω να επιστρέψω στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάντα μου δίνει τη δυνατότητα να παίζω καλά, νιώθω άνετα εδώ. Μου ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να γυρίσω, όταν προέκυψε η ευκαιρία».

Όριο ο… ουρανός

Ο Χάτσερ ξέρει τι μπορεί να κάνει για τον ΠΑΟΚ, εστίασε, όμως, και στο καλό σύνολο που έχει για την καινούργια περίοδο ο «Δικέφαλος». «Είναι κατανοητός ο τρόπος παιχνιδιού μου. Προσπαθώ πάντα να δώσω όσο γίνεται περισσότερο από την προσωπικότητά μου στην ομάδα, οτιδήποτε μπορώ να προσφέρω, ώστε να μας κάνω καλύτερους στη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε καλό ρόστερ, πολλούς καλούς παίκτες, κάποιοι, αυτήν τη στιγμή, δεν είναι μαζί μας (σ.σ. τραυματίες, διεθνείς), αλλά ως σύνολο, όταν θα είμαι όλοι μαζί, υγιείς, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλά φέτος. Ο… ουρανός είναι το όριό μας», ήταν τα λόγια του.

Στον επίλογο της κουβέντας κατέθεσε εμφατικά πως: «Θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ! Στόχος της σεζόν είναι να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τρόπαιο με την ομάδα! Έχουμε κομμάτια στο ρόστερ που μπορούν να καταστήσουν εφικτή την επιδίωξή μας, αλλά χρειάζεται ακόμη τύχη και να είμαστε υγιείς. Η σεζόν είναι μακριά. Πολλά πράγματα πρέπει να είναι στη σειρά για το πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ