Έβαλαν 11,8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι! (pics)

Έβαλαν 11,8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι! (pics)

Άλλη μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για τους Ερυθρόλευκους, με τους προέδρους της ομάδας του Πειραιά να την ενισχύουν ενόψει της νέας σεζόν.

Σε καιρούς χαλεπούς, όπου οι ομάδες προσπαθούν να είναι υγιείς οικονομικά και ψάχνουν από παντού πόρους για να μπορούν να συντηρηθούν και να μην είναι ζημιογόνες, υπάρχουν ιδιοκτήτες που με προσωπικά τους έξοδα συνεχίζουν να τις κρατούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Στην περίπτωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αποτελούν τους μοναδικούς χρηματοδότες των Ερυθρόλευκων και είναι αυτοί που τους έχουν οδηγήσει στις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Για άλλη μία χρονιά λοιπόν οι ισχυροί διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών προχώρησαν σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, βάζοντας τον Αύγουστο ουσιαστικά από την…. τσέπη τους 11,8 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσό που αναγράφεται και στο έγγραφο που ανάρτησε το Γ.Ε.ΜΗ. (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) το οποίο αναφέρει για την ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι: «Πιστοποιήθηκε η καταβολή της αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου κατά 11.820.000,00 Ευρώ με καταβολή μετρητών, που αποτελεί μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 15.000.000,00 Ευρώ που είχε αποφασισθεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 30/06/2017» ενώ συνεχίζει πως «το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 63.909.300 διαιρούμενο σε 63.909.300 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 1,00 εκάστης».

Όλο το έγγραφο του Γ.Ε.ΜΗ. για την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ