Γιατράς: «Τα αποτελέσματα σε τρίτη μοίρα»

Γιατράς: «Τα αποτελέσματα σε τρίτη μοίρα»

Δε λένε κάτι για τον Έλληνα τεχνικό οι τρεις νίκες στην Κύπρο του Προμηθέα Πατρών, αφού θέλει να έχει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια η ομάδα του.

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έφερε στην Κύπρο ο Προμηθέας Πατρών, με τον προπονητή της ομάδας βέβαια, Μάκη Γιατρά, να υποστηρίζει πως σημαντικό αυτήν την περίοδο να βρουν όλοι τη χημεία τους.

Ο κόουτς των Πατρινών τόνισε ότι τα αποτελέσματα περνούν σε τρίτη μοίρα και ότι χρειάζονται πολύ δουλειά για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

«Παίξαμε 3 παιχνίδια, στα οποία δοκιμάσαμε πολλά σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες μας. Αυτό είχε περισσότερη σημασία από όλα. Τα αποτελέσματα δεν μας νοιάζουν. Είδαμε και θετικά και αρνητικά στοιχεία.

Καλούμαστε να βελτιώσουμε και άλλο τα θετικά και να δουλέψουμε πάνω στα αρνητικά για να τα διορθώσουμε. Σε γενικές γραμμές, πάντως, το τουρνουά μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Ξαναλέω: Τα αποτελέσματα περνούν σε τρίτη μοίρα, ούτε καν σε δεύτερη.

Τέλος, θα ήθελα και εγώ προσωπικά και όλος ο Προμηθέας να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την άριστη φιλοξενία στην Κύπρο. Πλέον, επιστρέφουμε στην Πάτρα και επικεντρωνόμαστε στην συνέχεια της προετοιμασίας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ