Παπανικολάου : «Δεν πάτησα το κουμπί, δεν είμαι και… τρομοκράτης»

Παπανικολάου : «Δεν πάτησα το κουμπί, δεν είμαι και… τρομοκράτης»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στο συμβάν με την αποβολή του στη Γαλλία.

Για τη νέα χρονιά με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας ομάδας για την καινούρια σεζόν. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών δήλωσε αρχικά:

«Είμαστε ακόμα στην αρχή, υπάρχει νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία, χρειάζεται δουλειά και χρόνος. Η θέληση και η δουλειά μας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι για να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παιχνίδι.» ενώ για την Εθνική Ελλάδος υποστήριξε πως: «Είναι μια περίεργη κατάσταση όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα τους, όπως ο Σλούκας. Άλλοι που ερχόμαστε στη μέση, τα κορμιά είναι βαριά. Όμως ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Αναφορικά με το συμβάν και το συναγερμό στο ματς της Ελλάδας με την Γαλλία είπε: «Ήταν μία κακιά στιγμή, ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήταν σωστό και δημιούργησα πρόβλημα. Θέλω να το ξεχάσω, ζήτησα όμως συγγνώμη από όλη την ομάδα και τους Έλληνες. Δεν το πάτησα, δεν ήξερα καν πού είναι, πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορούσα να ξέρω, δεν έγινα ακόμα τρομοκράτης!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ