Πρίντεζης: «Θέλει να βγάλει το 100% από όλους μας ο Μπλατ» (vids)

Πρίντεζης: «Θέλει να βγάλει το 100% από όλους μας ο Μπλατ» (vids)

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στον καινούργιο προπονητή του αλλά και στην δουλειά που έριξε το καλοκαίρι ενόψει της νέας προετοιμασίας της ομάδας του.

Με φιλοδοξίες και όνειρα ξεκινάει η χρονιά για τον Γιώργο Πρίντεζη,όπως σχολίασε και ο ίδιος στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού. Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών είπε:

Για τη νέα χρονιά με τον Ολυμπιακό:«Ξεκινάμε την χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες την χρονιά. Έχουμε κίνητρα, μετά από 2 χρόνια χωρίς τίτλο».

Για την ατομική του προετοιμασία: «Έχω δουλέψει πολύ φέτος, μία εβδομάδα έμεινα εκτός λόγω του γάμου μου. Έκτοτε, δεν σταμάτησα να δουλεύω και νιώθω έτοιμος και υγιής. Είναι όμως κίνητρα της ομάδας περισσότερο, όχι μόνο ατομικά. Θέλω να καταφέρω πράγματα και για την ομάδα και τον κόσμο».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Αυτά που μας ζητάει ο κόουτς Μπλατ δεν είναι υπερβολικά. Θέλει από εμάς πρωτοβουλίες και να ενεργούμε με το ένστικτο και αυτό μας αρέσει. Ξέρει τον τρόπο να βγάζει το 100% από όλους μας, είμαστε έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες και νομίζω θα πάμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ