Σπανούλης : «Πιστοί στο πλάνο του Μπλατ»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τον προπονητή του και όσα λαμβάνουν χώρα στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά.

Σπανούλης : «Πιστοί στο πλάνο του Μπλατ» | to10.gr

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του και ο Βασίλης Σπανούλης δείχνει πως η ομάδα του βαδίζει στον σωστό δρόμο. Ο αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε στην παρουσίαση της νέας φανέλας των Ερυθρόλευκων και στάθηκε στους στόχους του συλλόγου.

Αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Όπως κάθε χρόνο οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Είναι μια καινούργια ομάδα και με μια νέα φιλοσοφία από τον coach Μπλατ. Θέλουμε να παντρέψουμε το νεαρό της ηλικίας που θα έχουμε φέτος με την αθλητικότητα, την εμπειρία και το μυαλό. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μέσα από τα φιλικά να δούμε τους αυτοματισμούς μας και την χημεία μας. Να αφομοιώσουμε ακόμα περισσότερο την φιλοσοφία του προπονητή…»

Για τον ρόλο του επί εποχής Μπλατ ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: «υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση με τον coach. Και πίστη στο πλάνο που θέλει να χτίσει για την επιτυχία της ομάδας» για να κλείσει για το αν θα είναι πολύ διαφορετικός ο Ολυμπιακός: «Ο coach παίζει γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ με πολύ κίνηση. και με άμυνες και με προσαρμογές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του και να το αφομοιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα. Και εμείς που παραμείναμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε στους νέους να καταλάβουν που είναι. Να εγκλιματιστούν καλύτερα και εντός και εκτός παρκέ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο