Πλήρης ο Άρης κόντρα στην I.B.B. (vid)

Πλήρης ο Άρης κόντρα στην I.B.B. (vid)

Η αναμέτρηση τους Τούρκους θα αποτελέσει τα «αποκαλυπτήρια» των «ίτρινων μπροστά στον κόσμο τους, που θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα ομάδα του Άρη.

Δημήτρης Βεργίνης και ο Γκάρι ΜακΓκι κατάφεραν να βγάλουν κανονικά την σημερινή (11/9) προπόνηση και έτσι θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για το αυριανό (Τετάρτη 12/09, 19:00) φιλικό τεστ με την I.B.B. (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), στο «Nick Galis Hall».

Η αναμέτρηση τους Τούρκους θα αποτελέσει ουσιαστικά τα «αποκαλυπτήρια» του Αυτοκράτορα μπροστά στον κόσμο τους, που θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα ομάδα του Αρη με τα πολλά καινιούργια πρόσωπα.

Να σημειώσουμε πως οι κίτρινοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (12/09) με μια πρωινή προπόνηση.

Εξάλλου να πούμε ότι ο Βαλάντης Κουρτίδης ακολούθησε σήμερα (11/09) ατομικό πρόγραμμα.

 Το μήνυμα του Δημήτρη Βεργίνη

Εξάλλου, ο Δημήτρης Βεργίνης κάλεσε τον κόσμο του Άρη ώστε να γεμίσει την ιστορική έδρα του Άρη και να δημιουργήσει τη γνωστή όμορφη ατμόσφαιρα.

Ο Έλληνας γκαρντ μέσω βίντεο υπογράμμισε: «Αύριο η ομάδα μας δίνει τον πρώτο φιλικό μπροστά στον κόσμο της, μπροστά σε σας. Χρειαζόμαστε την στήριξή σας! Σας περιμένουμε όλους στο Nick Galis Hall».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ