Δανεικός στο Ψυχικό ο Αρσενόπουλος

Δανεικός στο Ψυχικό ο Αρσενόπουλος

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παραχωρήσει στο Ψυχικό ως δανεικό τον Νίκο Αρσενόπουλο προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία να παίξει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι και φέτος γεμάτο και ποιοτικό, ειδικά στις θέσεις των γκαρντ. Κατά συνέπεια οι πιθανότητες να βρεθεί χώρος στη 12άδα και χρόνος για τον νεαρό Νίκο Αρσενόπουλο ήταν εξ αρχής ελάχιστες. Γι’ αυτό ελήφθη η απόφαση να παραχωρηθεί για φέτος δανεικός στο Ψυχικό, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2.

Στον Ολυμπιακό υπολογίζουν πολύ στον διεθνή με την Εθνική εφήβων γκαρντ. Πιστεύουν ότι έχει μεγάλες δυνατότητες, ξέρουν ωστόσο από την άλλη ότι για να βελτιωθεί, πρέπει και να παίζει. Έτσι, εμπιστεύονται την εξέλιξή του στην ομάδα του Ψυχικού και τον προπονητή Νίκο Ρεμεντέλα, με τους οποίους είχαν συνεργαστεί καλά και πριν από λίγα χρόνια σε μια άλλη περίπτωση νεαρού παίκτη. Του Βασίλη Μουράτου.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να παραχωρήσει ως δανεικό τον Αρσενόπουλο βοηθά φυσικά και το Ψυχικό, που αποκτά έναν ποιοτικό παίκτη, ο οποίος θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ