ΑΕΚ : Χωρίς τέσσερις στην Κύπρο, αλλά με… Cosmote TV

ΑΕΚ : Χωρίς τέσσερις στην Κύπρο, αλλά με… Cosmote TV

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο πολύ δυνατό τουρνουά της Κύπρου, το οποίο θα μπορέσουμε να το παρακολουθήσουμε όλο από την τηλεόραση.

Το απόγευμα της Πέμπτης η ΑΕΚ αναχωρεί για την Κύπρο, όπου από την Παρασκευή ως την Κυριακή θα πάρει μέρος σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά, επιπέδου Ευρωλίγκας, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» της Λευκωσίας. Αντίπαλοί της θα είναι ο Παναθηναϊκός, η Μακάμπι και η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Λούκα Μπάνκι πολύ θα ήθελε να τεστάρει την ομάδα του απέναντι σε τόσο ισχυρούς αντιπάλους, όμως οι απουσίες θα είναι πολλές και τα συμπεράσματα που θα βγουν δεν θα είναι ολοκληρωμένα. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Κύπρο χωρίς τέσσερις παίκτες. Οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Εξέβιερ Ράταν-Μέις και Βασίλης Καββαδάς συνεχίζουν να υποβάλλονται σε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσουν τους μυικούς τραυματισμούς στα πόδια τους και στόχος είναι πλέον να προλάβουν τα φιλικά που θα γίνουν στην Τουρκια μετά τις 20 του μήνα. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δε, μετέχει της αποστολής της Εθνικής ομάδας, με την οποία θα παίξει την Πέμπτη και την Κυριακή εναντίον της Σερβίας και της Γεωργίας αντίστοιχα.

Έστω και… μισή, πάντως, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μπορέσουμε να δούμε όλοι την ΑΕΚ, καθώς οι αγώνες του τουρνουά θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τον Cosmote TV. Το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων πρωταθλήματος τόσο της Ένωσης όσο και του Παναθηναϊκού..

Το πρόγραμμα του τουρνουά και των μεταδόσεων είναι το εξής:

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου

18:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χίμκι
21:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου

17:30 Χίμκι – ΑΕΚ
20:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου

17:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ
19:30 Παναθηναϊκός – Χίμκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ