Αγγέλου : «Θα επέμβουμε αυστηρά»

Αγγέλου : «Θα επέμβουμε αυστηρά»

Ανάμικτη ήταν η γεύση που άφησε στον Βαγγέλη Αγγέλου η εμφάνιση των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι με τη Μπουγιουκσεχίρ στο Παλέ.

Ο Αρης κέρδισε στην παράταση τη Μπουγιουκσεχίρ με 73-68, ωστόσο ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε αρκετά παράπονα από τους παίκτες του, εξηγώντας όμως ότι είναι δικαιολογημένοι.

Παράλληλα τόνισε ότι εκεί που θα χρειαστεί το προπονητικό τιμ θα επέμβει αυστηρά έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και σε αγωνιστικό επίπεδο και σε ψυχολογικό.

Ο τεχνικός του Άρη ξεκίνησε τις δηλώσεις λέγοντας για το πρόσωπό της ομάδας του ότι «…για μένα είναι λογικό. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα ενδοσυνεννόησης, ενώ γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την διοικητική ομάδα και την αγωνιστική ομάδα και από εσάς, δεν έχουμε καταλάβει ότι για να αποδώσει ένας παίκτης, για να βγει η αδρεναλίνη από τους μύες και να πολεμήσει θέλει οργάνωση και ηρεμία. Εμείς δεν έχουμε καταφέρει παρόλες τις συνθήκες που δίνουμε στους παίκτες να εξασφαλίσουμε εκείνη την ηρεμία που χρειάζονται οι παίκτες. Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Ενεργειακά τρίτο δεκάλεπτο και παράταση ήμασταν +15, ήμασταν στην αρχή +10, μετά -12, μετά -8 και +15 στα τελευταία λεπτά. Εγώ επιμένω ότι για να ξεκινήσεις από το πρώτο λεπτό πρέπει να είσαι σε ένα δωμάτιο μόνος σου σε ένα κομμάτι συγκέντρωσης για να βγει όπως πρέπει η αδρεναλίνη, γιατί ένα παιχνίδι είναι ένας πόλεμος. Δεν συγκεντρώνεται εύκολα κάποιος. Όλοι θέλουμε ένα δωμάτιο για να συγκεντρωθεί. Κάποια στιγμή θα επέμβουμε και λίγο αυστηρά. Τους παίκτες θα τους απομονώσουμε γιατί τους σεβόμαστε».

Ρωτήθηκε αν θα είναι έτοιμοι οι παίκτες και απάντησε: «Εκατό τοις εκατό! Το τι θα γίνει στο ματς δεν το ξέρω, αλλά ότι θα τους συγκεντρώσουμε 100%. Σήμερα δεν ήταν συγκεντρωμένοι και υπήρχε λόγος γι’ αυτό. Σήμερα έπρεπε να υπογράψουν τα διαβατήρια, τις βίζες, τις βεβαιώσεις… Ο παίκτης δεν είναι να υπογράφει βεβαιώσεις και βίζες, αλλά να παίζει μπάσκετ. Σήμερα το πρωί δεν κάναμε προπόνηση. Όλοι οι παίκτες ήταν στα γραφεία για να υπογράψουν τις βίζες τους για το ταξίδι στη Ρωσία και η ομάδα ήταν ως τις 3 το μεσημέρι εκεί… Αυτό δεν είναι ετοιμασία για ένα παιχνίδι και σε αυτό φταίω εγώ».

Για τα θετικά στοιχεία που κρατάει από το σημερινό φιλικό είπε: «Οι βασικοί μας παίκτες ήταν όχι σε καλή μέρα. Οι Σλαφτσάκης, Φλιώνης και Γιώργος (Αγγέλου) άλλαξαν το μομέντουμ του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ