ΑΕΚ : Με σύνθεση ανάγκης στην Κύπρο

ΑΕΚ : Με σύνθεση ανάγκης στην Κύπρο

Ο Λούκα Μπάνκι δεν έχει στη διάθεσή του τρεις τραυματίες και έναν διεθνή, οπότε συμπληρώνει τη 12άδα για το τουρνουά της Κύπρου με έναν ακόμα 18χρονο!

Η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση για την Κύπρο δεν επιφύλαξε απρόοπτα, όμως η ζημιά είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες στην ΑΕΚ. Και σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά, όπως αυτό της Λευκωσίας με τη συμμετοχή ισχυρών ομάδων της Ευρωλίγκας (Παναθηναϊκός, Χίμκι και Μακάμπι), ο Λούκα Μπάνκι δεν μπορεί να παρατάξει ούτε καν 12άδα!

Έντεκα είναι όλοι κι όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες στην Ένωση αυτή τη στιγμή. Οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Ντούσαν Σάκοτα, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιόνας Ματσιούλις, Γιάννης Αγραβάνης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μάλκολμ Γκρίφιν, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τάιλερ Ρόμπερσον, Χάρης Γιαννόπουλος, Βινς Χάντερ. Και για να τους κάνει 12, ο Ιταλός προπονητής παίρνει μαζί του και τον 18χρονο και ύψους 2,07μ. Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Ρογκαβόπουλου στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ εφήβων.

Στην Αθήνα μένουν οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Εξέβιερ Ράταν-Μέις και Βασίλης Καββαδάς για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης λείπει με την Εθνική ομάδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί σε λίγη ώρα για τη Λευκωσία, όπου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα δώσει τρία πολύ δυνατά παιχνίδια. Το πρόγραμμα του τουρνουά, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 4:

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου

18:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χίμκι
21:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου

17:30 Χίμκι – ΑΕΚ
20:00 Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου

17:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ
19:30 Παναθηναϊκός – Χίμκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ