Άρης : Οφειλή άνω των 200.000 σε Σανικίτζε!

Άρης : Οφειλή άνω των 200.000 σε Σανικίτζε!

Το δικαστήριο της FIBA επιδίκασε αυτό το ποσό στον Γεωργιανό φόργουορντ μετά από προσφυγή που έκανε για τα δεδουλευμένα της σεζόν 2016-17.

Μπορεί ο Βίκτορ Σανικίτζε να μην έπαιξε στον Άρη παραπάνω από ένα ημίχρονο την περίοδο 2016-17, διότι τραυματίστηκε σοβαρά στην πρεμιέρα και έμεινε έξω όλη τη σεζόν, όμως… έραψε ένα πολύ ωραίο «κουστουμάκι» στους «κίτρινους», που βάζουν πλέον άλλον έναν μπελά οικονομικής φύσεως στο κεφάλι τους.

Το δικαστήριο της FIBA έκανε δεκτή την προσφυγή του Γεωργιανού φόργουορντ και με απόφαση που εκδόθηκε στις 30 Αυγούστου, του επιδικάζει ένα ποσό 150.665 Ευρώ, που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του για τη σεζόν 2016-17. Σε αυτό το ποσό προστίθενται η αμοιβή του ατζέντη του παίκτη, τα δικαστικά έξοδα και τόκοι υπερημερίας από τον Απρίλιο του 2017 και μετά, οπότε η συνολική οφειλή του Άρη προς τον αθλητή φτάνει τις 204.590 Ευρώ!

Πλέον η διοίκηση Γουλιέλμου καλείται να έρθει σε συνεννόηση με τον Σανικίτζε προκειμένου να διακανονίσει αυτό το ποσό, ειδάλλως η FIBA θα επιβάλει στον Άρη μία ακόμα απαγόρευση διεθνών μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ