Κλήρωση διαρκείας με Μποχωρίδη και Σλαφτσάκη στον Άρη (vid)

Κλήρωση διαρκείας με Μποχωρίδη και Σλαφτσάκη στον Άρη (vid)

Φίλος των κίτρινων προσέφερε εισιτήριο σε άνεργο και οι δυο παίκτες επέλεξεν τον νικητή.

Η πρωτοβουλία φιλάθλου του Άρη να χαρίσει εισιτήριο διαρκείας σε άνεργο συνοπαδό του «αγκαλιάστηκε» από την ΚΑΕ, που επιστράτευσε τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Διαμαντή Σλαφτσάκη για την ανάδειξη του τυχερού.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΚΑΕ αναφέρει : «Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα (14/09) από τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο τυχερός που κερδίζει το εισιτήριο διαρκείας για άνεργο φίλο της ομάδας μας, είναι ο Θόδωρος Παπίας. Να σημειωθεί ότι το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν αγόρασε και ζήτησε να δοθεί σε άνεργο, φίλαθλος της ομάδας μας που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια του ΑΡΗ τον ευχαριστεί για τη σπουδαία χειρονομία του».

Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα (14/09) από τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο τυχερός που κερδίζει το εισιτήριο διαρκείας για άνεργο φίλο της ομάδας μας, είναι ο Θόδωρος Παπίας. Να σημειωθεί ότι το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν αγόρασε και ζήτησε να δοθεί σε άνεργο, φίλαθλος της ομάδας μας που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια του ΑΡΗ τον ευχαριστεί για τη σπουδαία χειρονομία του. #ARISBC #wecan #wewill #newseason #seasonticket

Δημοσιεύτηκε από ARIS B.C. στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ