Κλήρωση διαρκείας με Μποχωρίδη και Σλαφτσάκη στον Άρη (vid)

Φίλος των κίτρινων προσέφερε εισιτήριο σε άνεργο και οι δυο παίκτες επέλεξεν τον νικητή.

Κλήρωση διαρκείας με Μποχωρίδη και Σλαφτσάκη στον Άρη (vid) | to10.gr

Η πρωτοβουλία φιλάθλου του Άρη να χαρίσει εισιτήριο διαρκείας σε άνεργο συνοπαδό του «αγκαλιάστηκε» από την ΚΑΕ, που επιστράτευσε τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Διαμαντή Σλαφτσάκη για την ανάδειξη του τυχερού.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΚΑΕ αναφέρει : «Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα (14/09) από τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο τυχερός που κερδίζει το εισιτήριο διαρκείας για άνεργο φίλο της ομάδας μας, είναι ο Θόδωρος Παπίας. Να σημειωθεί ότι το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν αγόρασε και ζήτησε να δοθεί σε άνεργο, φίλαθλος της ομάδας μας που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια του ΑΡΗ τον ευχαριστεί για τη σπουδαία χειρονομία του».

Μετά από κλήρωση που έγινε σήμερα (14/09) από τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο τυχερός που κερδίζει το εισιτήριο διαρκείας για άνεργο φίλο της ομάδας μας, είναι ο Θόδωρος Παπίας. Να σημειωθεί ότι το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν αγόρασε και ζήτησε να δοθεί σε άνεργο, φίλαθλος της ομάδας μας που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια του ΑΡΗ τον ευχαριστεί για τη σπουδαία χειρονομία του. #ARISBC #wecan #wewill #newseason #seasonticket

Geplaatst door ARIS B.C. op Vrijdag 14 september 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο