ΠΑΟΚ : Προβλήματα και φιλικό με Ήφαιστο

ΠΑΟΚ : Προβλήματα και φιλικό με Ήφαιστο

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος και ο Μαλίκ Πόουπ είναι τα δύο νέα προβλήματα του ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ήφαιστο σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας.

Οι Φιλ Γκος, Τζαμάλ Τζόουνς και Τζορντίν Ουίλιαμς έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, όμως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει δύο καινούρια προβλήματα με τους Λίνο Χρυσικόπουλο και Μαλίκ Πόουπ.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω της κάκωσης που υπέστη στον αριστερό ώμο στον αγώνα με τη Μπουγιουκσεχίρ, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ, συμμετείχε σε ένα μικρό μέρος της προπόνησης, καθώς τα έξι ράμματα που έκανε μετά τον τραυματισμό του στον ίδιο αγώνα δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί. Αθηναίου και Τσόχλας απουσιάζουν… σταθερά, ενώ και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης λείπει ακόμα με την Εθνική ομάδα.

Το Σάββατο στις 19.00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο κλειστό της Πυλαίας τον Ήφαιστο σε ένα ακόμα φιλικό, το οποίο θα μπορέσει να το παρακολουθήσει όποιος θέλει, καθώς οι πόρτες θα είναι ανοικτές για το κοινό. Ο Χρυσικόπουλος λογικά δεν θα παίξει, ενώ για τη συμμετοχή του Πόουπ θα αποφασίσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου την τελευταία στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ