Το Περιστέρι συνεχάρη Βασιλόπουλο και Εθνική

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά της στον αθλητή της για τη συμμετοχή του στη νίκη της Ελλάδας επί της Σερβίας.


Το Περιστέρι συνεχάρη Βασιλόπουλο και Εθνική | to10.gr

Να συγχαρεί τον Παναγιώτη Βασιλόπουλος έσπευσε το Περιστέρι, για την συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδος στη νίκη της επί της Σερβίας στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων:

«Ο Γ.Σ Περιστερίου θέλει να συγχαρεί τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και φυσικά όλους τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ΕΟΚ για την έβδομη συνεχόμενη νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019. Η κατάθεση ψυχής όλων των παιδιών στο ματς με τη Σερβία ήταν συγκλονιστική, όπως και η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Κρήτης που γέμισε τις εξέδρες. Το μπάσκετ ήταν, είναι και θα είναι το κορυφαίο, ελληνικό, αθλητικό προϊόν.

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το φιλικό του Σαββάτου (15/9, 6 μμ) με το Λαύριο στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου», κεκλεισμένων των θυρών, θα αποτελέσει το επόμενο τεστ για τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.  Ο Περιστεριώτης κόουτς έχει όλους τους αθλητές στη διάθεση του, πλην του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο