Γιαννόπουλος : «Ο Μπάνκι έχει περάσει τη φιλοσοφία του»

Γιαννόπουλος : «Ο Μπάνκι έχει περάσει τη φιλοσοφία του»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μετά τη φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού μίλησε για το εκτενές rotation στο σημερινό παιχνίδι και τη φιλοσοφία που περνάει ο προπονητής του «Δικέφαλου» στους παίκτες του

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού μίλησε στο «Cosmote TV» για την προσέγγιση του Λούκα Μπάνκι στον σημερινό αγώνα, αλλά και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα ο φόργουορντ της «Ένωσης» είπε:

«Ουσιαστικά με τις απουσίες και των δύο ομάδων οι βάσεις είναι διαφορετικές. Λείπουν βασικά στελέχη και από τους δύο. Σε ένα τέτοιο ματς κοιτάς να βάλεις μια ιδέα και να δουλέψεις πάνω σε αυτήν, για να μπουν και οι υπόλοιποι».

Για την άμυνα ζώνης του «Δικέφαλου»: «Για να μην είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ διαλέξαμε να παίξουμε τόσο ζώνη. Ήρθαμε από ένα σκληρό 12ήμερο. Η κούραση είναι μεγάλη και θέλαμε να μεγαλώσουμε το ροτέισιον, όσο μπορούμε».

Για την φιλοσοφία του Ιταλού προπονητή: «Υπάρχει καινούργια φιλοσοφία. Ο κόουτς Μπάνκι έχει περάσει την φιλοσοφία του. Θέλουμε ένα μπάσκετ με πολλές πάσες και καλή κυκλοφορία. Θέλουμε να τρέξουμε, να παίξουμε ένα διαφορετικό μπάσκετ, από αυτό που παίζουμε στην Ελλάδα. Σίγουρα αυτό θα περάσει, γιατί έτσι έχει χτιστεί το ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ