Παναγιωτόπουλος: « Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε έλλειψη ενέργειας»

Παναγιωτόπουλος: « Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε έλλειψη ενέργειας»

Στην έλλειψη ενέργειας απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίμκι ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίμκι στο τουρνουά της Λευκωσίας. 

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τη Χίμκι, χάνοντας από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με 77-67. Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ σημείωωσε πως οι πράσινοι είχαν θέμα στην άμυνα, όμως στάθηκε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση. Πάντως θεωρεί θετικό το πρόσημο για την ομάδα του με τις απουσίες που υπήρξαν και πως οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της διοργάνωσης, περιμένοντας την επιστροφή των διεθνών.

Αναλυτικά: «Σχετικά με τον αποψινό αγώνα φάνηκε ότι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα ενέργειας, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του ματς. Δεν λειτουργήσαμε σωστά στην άμυνα και το… πληρώσαμε.

Στην επίθεση είχαμε κάποια καλά σημεία με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, όμως δεν είχαμε την απαιτούμενη διάρκεια. Σε γενικές γραμμές φάνηκε πως δεν είχαμε αποθέματα για να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά με τη συνολική παρουσία του «τριφυλλιού» στο τουρνουά, είπε πως: «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως θα είναι ένα ειδικών συνθηκών τουρνουά για εμάς, αλλά και για τις περισσότερες ομάδες, λόγω της απουσίας κομβικών αθλητών που καθορίζουν την αγωνιστική μας ταυτότητα. Θα έλεγα πως το πρόσημο ήταν θετικό, καθώς τα περισσότερα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις.

Επιπλέον, βάλαμε κάποια παραπάνω πράγματα στο παιχνίδι μας για να δούμε την εξέλιξη των παικτών. Πλέον, περιμένουμε την επιστροφή των διεθνών για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας μας τις δύο ερχόμενες εβδομάδες. Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ