Παναθηναϊκός: Τεστ με Ούνικς Καζάν

Παναθηναϊκός: Τεστ με Ούνικς Καζάν

Την Τετάρτη κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Στην Αθήνα επιστρέφει απόψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Κύπρο, όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Οι πράσινοι θα προπονηθούν ξανά αύριο το απόγευμα πλήρεις πλέον αφού παρόντες θα είναι και οι διεθνείς.

Οι Καλάθης, Λεκαβίτσιους, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και θα είναι κανονικά από σήμερα στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

Έτσι ο Καταλανός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει προπονήσεις με όλα τα «όπλα» του, ώστε να δει πλέον τι μπορεί να κάνει σε πλήρη σύνθεση η ομάδα του.

Μάλιστα οι Έλληνες επέστρεψαν τα ξημερώματα από την, Τιφλίδα, όπου έπαιξαν κόντρα στη Γεωργία, ενώ το βράδυ αναμένεται και ο Λεκαβίτσιους.

Ο Πασκουάλ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί άμεσα την… απαρτία στο ΟΑΚΑ και οι πράσινοι την Τετάρτη (19/9) το απόγευμα θα δώσουν ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ.

Κόντρα στους Ρώσους του Δημήτρη Πρίφτη ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μερικές ακόμα δοκιμές πάνω στα σημεία που διαπίστωσε στο τουρνουά της Κύπρου, πριν από τα μεγάλα φιλικά που θα δώσει η ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ