Ολυμπιακός: Μικροπροβλήματα για Μιλουτίνοφ, «Παπ», απόντες οι Λετονοί

Ολυμπιακός: Μικροπροβλήματα για Μιλουτίνοφ, «Παπ», απόντες οι Λετονοί

Οι δύο πρώτοι επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες με μικροπροβλήματα τραυματισμών – Ελειπαν από το ΣΕΦ οι Στρέλνιεκς και Τιμα λόγω των υποχρεώσεών τους με την Λετονία.

Χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κώστα Παπανικολάου, Γιάνις Τίμα και Γιάνις Στρέλνιεκς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος σέντερ και ο Ελληνας φόργουορντ επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες με μικροπροβλήματα τραυματισμών και δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από σπασμό στη μέση και ο δεύτερος από σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Από το ΣΕΦ απουσίασαν και οι δύο… Γιάννηδες, οι οποίοι χθες είχαν ματς με την Εθνική ομάδα της Λετονίας. Ο Μπλατ περιμένει σιγά σιγά τους τέσσερις παίκτες να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και να τεθούν στη διάθεσή του ενόψει του τουρνουά της Κρήτης, όπου θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός το τριήμερο 21-23/09.

Οι Ερυθρόλευκοι την Πέμπτη θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο για να αγωνιστούν στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Κρήτης, μαζί με τις Γαλατάσαραϊ, Ούνιξ Καζάν και Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Ο Ισραηλινός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας σεζόν και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ