Μπαρτζώκας : «Η ΑΕΚ έπαιξε για 40 λεπτά ζώνη, κάτι που δεν εφαρμόζει κανείς»

Μπαρτζώκας : «Η ΑΕΚ έπαιξε για 40 λεπτά ζώνη, κάτι που δεν εφαρμόζει κανείς»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την παρουσία της Χίμκι στο τουρνουά της Λευκωσίας και αναφέρθηκε στην άμυνα ζώνης που έπαιξε η ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χίμκι και σχολίασε την παρουσία της ρωσικής ομάδας στο τουρνουά της Λευκωσίας. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τα συμπεράσματά του, ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα ζώνης που έπαιξε η ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι, κάτι το οποίο θεωρεί πως δεν εφαρμόζει κανείς σε ολόκληρο 40λεπτο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Δεν θέλω να μιλήσω αναλυτικά γι’ αυτά τα ματς. Ήταν φιλικά. Η ΑΕΚ, για παράδειγμα, έπαιξε για 40 λεπτά άμυνα ζώνης, κάτι που κανείς δεν εφαρμόζει σε ένα ολόκληρο παιχνίδι. Η τακτική αυτή τους βοήθησε να κατακτήσουν το τουρνουά. Για εμάς δεν ήταν προτεραιότητά μας αυτό. Στο ματς με τη Μακάμπι ήμασταν μπροστά με 17 πόντους, αλλά στο τέλος χάσαμε. Σε αυτά τα παιχνίδια αποκομίζεις συμπεράσματα και υπάρχουν πολλοί τομείς που θέλουν βελτίωση. Σε αυτό το στάδιο σημασία έχει να γίνουμε ομάδα, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται να είναι παρόντες όλοι οι παίκτες και εμείς είχαμε πολλές απουσίες λόγω των προκριματικών των εθνικών ομάδων. Μόνο όταν είμαστε πλήρεις θα αξιολογήσουμε τις δυνατότητές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ