Φλιώνης: «Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι»

Φλιώνης: «Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι»

Ο γκαρντ του Άρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για το ματς του Άρη με την Ντιναμό Τιφλίδας και ασχολήθηκε με την ετοιμότητα της ομάδας του στην Γεωργία.

Ο γκαρντ του συγκροτήματος του Βαγγέλη Αγγέλου τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του ότι: «Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τη Ντινάμο. Ξέρουμε ότι είναι μια καινούργια ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα κι ότι τους αρέσει να σουτάρουν από τη γραμμή του τρίποντου. Επίσης ότι είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αμυνθούμε και να τους αντιμετωπίσουμε. Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της νέας σεζόν.

Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, γιατί μετά από δυο μέρες έχουμε τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Ντινάμο Τιφλίδας, στην έδρα μας. Θέλουμε να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται και στους δυο αγώνες, αρχής γενομένης απ’ αυτόν στη Γεωργία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ