Πασκουάλ: Να κάνουμε ένα βήμα ψηλότερα

Πασκουάλ: Να κάνουμε ένα βήμα ψηλότερα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε ηια τους στόχους των πρασίνων φέτος και για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε την χαρά του  μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα βήμα πιο ψηλά, συνεχίζοντας τις επιτυχίες.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου που είμαστε εδώ να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Η συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια στέφθηκε με επιτυχία, ενώ συνοδεύτηκε και από τα δύο Πρωταθλήματα που κατακτήσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τέτοιες επιτυχίες αυτή τη χρονιά και αν μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά.

Πρόσφατα ενημερώθηκε για αυτή την προσφορά του ΟΠΑΠ σε σχέση με τα δύο σχολεία στους πληγέντες και είμαι γεμάτος θαυμασμό και υπερηφάνεια που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Καταλανόςς τεχνικός προτού προσθέσει:

«Από την πλευρά μας δεν θα κατεβάσουμε ποτέ ούτε στο ελάχιστον τον πήχη αναφορικά με τους στόχους μας που έχουμε ως ομάδα. Για εμάς αξίες όπως η προσπάθεια, ο επαγγελματισμός και η προσήλωση είναι πολύ σημαντικές. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα.

Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, όπου θα δείξουμε τις αξίες που ανέφερα. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ