Μίλιτσιτς: «Οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα»

Μίλιτσιτς: «Οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα»

Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς μίλησε για την ήττα του Άρη Βetsson από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Άρης Βetsson δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της ΑΕΚ, αφού ηττήθηκε με 82-76 από την Ένωση στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

O Iγκόρ Μίλιτσιτς μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας ότι η έκβαση του ματς κρίθηκε από τις λεπτομέρειες, ενώ στάθηκε και στην απόδοση των διαιτητών.

Oι δηλώσεις του Ιγκόρ Μίλιτσιτς:

«Είναι πολλά πράγματα που έγιναν, ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα. Έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια και καταστάσεις. Είναι συνθήκες που δεν πρέπει να μας παίρνουν το μυαλό και τη συγκέντρωση μας για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Ετσι δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε για 40 λεπτά. Κάναμε την προσπάθειά μας, επιστρέψαμε. Οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι, οι δικές μας, οι δικές τους, των διαιτητών. Πρέπει να μάθουμε και να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ