Το Περιστέρι ανακοίνωσε τον Γιάννη Αγραβάνη

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τον Γιάννη Αγραβάνη

Το Περιστέρι ανακοίνωσε με τη σειρά του την απόκτηση του Γιάννη Αγραβάνη με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την παραχώρηση του Γιάννη Αγραβάνη στο Περιστέρι το μεσημέρι του Σαββάτου (22/09), η δεύτερη γνωστοποίησε με τη σειρά της την απόκτηση του 20χρονου φόργουορντ με τη μορφή δανεισμού για την προσεχή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Αγραβάνη. Ο 20χρονος forward με ύψος 198 εκατοστών, αποκτήθηκε από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Γεννημένος στο Μαρούσι Αττικής, ο Γιάννης Αγραβάνης αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Ε.Δούκα έως ότου βρεθεί στην αντρική ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο βοηθώντας τον Α.Σ.Ε.Δ. να καταλάβει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Το καλοκαίρι του 2017 – κι όντας πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα των Νέων με 2.3 πόντους και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο – πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Στην παρθενική του συμμετοχή στην Basket League αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια, ενώ αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το FIBA Champions League καθώς και το Κύπελλο Ελλάδος. Λίγους μήνες μετά, κατέλαβε την 13η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων έχοντας 4.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ