Προηγείται η χημεία και η… λογική στο «4»

Προηγείται η χημεία και η… λογική στο «4»

Τι θα γίνει στον Ολυμπιακό με τον αντικαταστάτη του Κιμ Τιλί αλλά και απάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναφορικά με το αν πάρει παίκτη στην θέση του. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον και τι σου επιφυλάσσει αυτό. Κανείς δεν ξέρει εάν ο προγραμματισμός μίας ομάδας το καλοκαίρι, θα συνεχίσει αλώβητος στη διάρκεια της σεζόν. […]

Τι θα γίνει στον Ολυμπιακό με τον αντικαταστάτη του Κιμ Τιλί αλλά και απάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναφορικά με το αν πάρει παίκτη στην θέση του.

Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον και τι σου επιφυλάσσει αυτό. Κανείς δεν ξέρει εάν ο προγραμματισμός μίας ομάδας το καλοκαίρι, θα συνεχίσει αλώβητος στη διάρκεια της σεζόν.

Οι τραυματισμοί είναι όμως στο παιχνίδι για όλες τις ομάδες. Στον Ολυμπιακό όμως πλέον είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Εάν υπήρχε σε κάποια στοιχηματική εταιρεία, μία ειδική ενότητα, για το ποια ομάδα της Ευρωλίγκας, θα έχει νοκ άουτ έναν σημαντικό της παίκτη μέσα στη χρονιά, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν την χαμηλότερη απόδοση. Το απόλυτο φαβορί.

Οι Πειραιώτες θα στερηθούν για τουλάχιστον τέσσερις μήνες (μπορεί και πέντε) τις υπηρεσίες του Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος φόργουορντ κατά την προθέρμανση της αναμέτρησης με την Μπασκόνια στο Ηράκλειο, σε προσπάθειά του για κάρφωμα, υπέστη  απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυσή του.

Χειρουργήθηκε με επιτυχία στο  Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού από τον ιατρό της ομάδας κ. Θεοφάνη Τσαβίση και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ

Μέχρι τότε όμως; Ο Ολυμπιακός θα μείνει χωρίς έναν παίκτη στο ροτέισον του;

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα στην συνέντευξη τύπου της ομάδας του, μία μέρα πριν το αποψινό παιχνίδι. «Το συζητάμε. Δεν βιαζόμαστε. Αν και δεν είναι επίκαιρο το θέμα λόγω αγώνα. Θέλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο ματς. Αυτή είναι και η αιτία που δεν τρέχουμε. Κοιτάμε την αγορά χωρίς βιασύνη. Δεν θα πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ. Δεν είναι ότι δεν έχουμε παίκτες να καλύψουμε κενό, απλά είναι μεγάλη η σεζόν και όσο πιο πολλούς έχεις, τόσο το καλύτερο. Αν θα πάρουμε παίκτη θα πάρουμε ποιοτικό και καλό και όχι απλά για να πάρουμε κάποιον», τόνισε ο Ελληνας κόουτς αναφορικά με το αν θα πάρει η ομάδα του Πειραιά ένα ακόμα πάουερ φόργουορντ.

Μία απάντηση αναμενόμενη, καθώς μόλις ξεκίνησε η σεζόν, η αγορά είναι γεμάτη ελέω των κομμένων του ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός έχει μπόλικο χρόνο μπροστά του για να βρει τον κατάλληλο. Ζητούμενο βέβαια είναι το τι ψάχνουν οι «ερυθρόλευκοι» και πως μπορούν να αντικαταστήσουν στο ρόλο του τον Κιμ Τιλί.

ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι δούλεψε και δομήθηκε έτσι ώστε ο Γάλλος φόργουορντ να είναι πίσω από τον Πρίντεζη και να «γεμίζει» το «4» όταν αυτός θα ξεκουράζεται.

Θα βοηθούσε στην άμυνα με κοντύτερο αντίπαλο και γενικότερα στις αλλαγές και θα ήταν ο παίκτης που θα άφηνε στην «αδύναμη πλευρά» για να εκτελεί από τα 6,75μ.

Ετσι κύλησε ο προγραμματισμός της ομάδας και έτσι είχε οριστεί. Ο Αγραβάνης θα ήταν ο παίκτης στις δύο θέσεις των ψηλών και ο Παπαπέτρου θα ήταν στο «3».

Με τον τραυματισμό λοιπόν του Τιλί, αμφότεροι οι Ελληνες φόργουορντ θα καλύψουν την θέση του. Μέχρι να έρθει ο παίκτης που θα γεμίσει την φροντ λάιν του Ολυμπιακού βέβαια.

Το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» αρχικά προτιμάει να μην αλλοιωθεί η χημεία στην ομάδα, να μην «μπαλωθεί» άσκοπα το ροτέισον και πάνω απ’ όλα να μην χαθεί όλη η δουλειά που έχει γίνει το καλοκαίρι με το υπάρχον ρόστερ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στηρίζει το υλικό του, δεν «καίγεται» όπως είπε και στις δηλώσεις του και δεν θέλει να προχωρήσει σε κινήσεις που ουσιαστικά θα διαταράξουν τις ισορροπίες της ομάδας του. Εάν λοιπόν ο Ολυμπιακός προχωρήσει σε προσθήκη, αυτή θα είναι για ενισχύσει την ομάδα και όχι απλά για να γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ