Νίκησε την Μπαχτσεσεχίρ, φόβοι για Γκος

Νίκησε την Μπαχτσεσεχίρ, φόβοι για Γκος

Καλύτερος τη δεύτερη μέρα ο ΠΑΟΚ επικρατώντας 71-62 στην Κωνσταντινούπολη, όμως η ανησυχία για τον Αμερικανό γκαρντ μεγαλώνει στις τάξεις της ομάδας και την Δευτέρα θα εξεταστεί στη Θεσσαλονίκη.

Παρότι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 71-62 στο δεύτερο του παιχνίδι με την Μπαχτσεσεχίρ, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει τεράστια ανησυχία αναφορικά με τον τραυματισμό του Φιλ Γκος.

Η κατάσταση με τον Αμερικανό γκαρντ θα ξεκαθαρίσει αύριο στη Θεσσαλονίκη όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Εκτός μάχης ήταν και ο Θοδωρής Ζάρας που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ενώ μικρή ήταν η συμμετοχή του Σταύρου Σχίζα, που δοκίμασε αλλά οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική δεν του επέτρεψαν να παίξει περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και με τρίποντο του Κόνιαρη προηγήθηκε με οχτώ πόντους (2-10) λίγο μετά την συμπλήρωση δύο λεπτών. Παρά την πίεση που δέχθηκε από τους γηπεδούχους, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου διατήρησε το προβάδισμα και στη λήξη του δεκαλέπτου διεύρυνε τη διαφορά στους 11 (12-23).

Ο ΠΑΟΚ έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι στην δεύτερη περίοδο, ο Μορέιρα έφτασε τους 9 προσωπικούς πόντους και έτσι εκτοξεύθηκε η διαφορά στους 16 πόντους (14-30) στο 14’.

Οι Κόλομ και Μπαμπ ήταν η αυτία για το 20-30 της Μπαχτσεσεχίρ και κατάφερε να ρίξει ακόμη περισσότερο τη διαφορά (32-39) με τη λήξη του ημιχρόνου

Παρά το γεγονός ότι είχε περιορισμένες λύσεις στην περιφέρεια κι από την στιγμή που δεν μπορούσε να αγωνιστεί ο Σχίζας, o ΠΑΟΚ βρήκε σκορ στην επίθεση, ήταν αρκετά σκληρός στην άμυνα και πήρε ξανά τον έλεγχο του αγώνα. Με πρώτο σκόρερ τον Χάτσερ (15) και τρεις ακόμη παίκτες (Μορέιρα, Πόουπ, Τζόουνς), να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με διαφορά 17 πόντων (44-61) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Η Μπαχτσεσεχίρ πίεσε για να επανέλθει στο παιχνίδι, μείωσε τη διαφορά, αλλά το συγκρότημα του Παπαθεοδώρου συνέχισε να έχει τον έλεγχο και κράτησε το προβάδισμα στο σκορ και στη νίκη…

Τα δεκάλεπτα: 12-23, 32-39, 44-61, 61-71

Μπαχτσεσεχίρ: Rautins 3 (1), D.J. White 19 (1), Altintig 6 (1), Ozdemir, Turna 1, Ozcan 6 (1), Yapar 4, Babb 15 (3), Colom, Slauchter 6, Preldzic 2.

ΠΑΟΚ: Jones 10 (2), Moreira 11, Χρυσικόπουλος 5 (1), Σχίζας 2, Κόνιαρης 6 (1), Μαργαρίτης 4, Pope 16, Hatcher 13 (3), Garrett 4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ