Παναθηναϊκός : Γεύμα και βραβεύσεις στην Κλουζ

Παναθηναϊκός : Γεύμα και βραβεύσεις στην Κλουζ

Δεκτοί από το Δήμαρχο της πόλης έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού το μεσημέρι

Στην πόλη Κλουζ της Ρουμανίας βρίσκεται ήδη από χθες η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου απόψε να αντιμετωπίσει την Τρανσιλβάνια Κλουζ, σε φιλική αναμέτρηση.

Το πρωί οι «πράσινοι» πήγαν για προπόνηση στο βοηθητικό κλειστό της «Sala Polivalenta», όπου τους επισκέφθηκαν παιδιά των Ακαδημιών της Κλουζ, αλλά και παιδιά μιας ακαδημίας η οποία έχει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό στη Ρουμανία και λαμβάνει την τεχνογνωσία του.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος της πόλης, Εμίλ Μποκ παρέθεσε γεύμα στις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν το απόγευμα. Κατά την υποδοχή της αποστολής του «τριφυλλιού» στο Δημαρχείο, ο κ. Μποκ τόνισε πως η επίσκεψη του Παναθηναϊκού αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την πόλη, όσο και για ολόκληρη τη χώρα, αφού, όπως είπε:

«πρόκειται για την μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και η σπουδαιότερη που βρέθηκε ποτέ στη Ρουμανία. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε».

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Μάνος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο αλλά και τους ιθύνοντες της Τρανσιλβάνια Κλουζ για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρέδωσαν στον Δήμαρχο της Κλουζ μια εμφάνιση με τις υπογραφές όλων των παικτών και εκείνος από την πλευρά του τους βράβευσε με ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ