Σερέλης: «Δεν αντιμετωπίσαμε το ματς με τη σοβαρότητα που έπρεπε»

Σερέλης: «Δεν αντιμετωπίσαμε το ματς με τη σοβαρότητα που έπρεπε»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσας, τονίζοντας πως οι Πράσινοι δεν είχαν τη σοβαρότητα που έπρεπε στο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε κόντρα στο Περιστέρι, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη επικρατώντας με 94-86 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπόρεσε να μιλήσει λόγω ενός θέματος στον λαιμό, με τον άμεσο συνεργάτη του, Χρήστο Σερέλη να παίρνει τη θέση του και να τονίζει ότι η ομάδα δεν αντιμετώπισε με την ίδια σοβαρότητα το ματς και ότι κοιτάει τη συνέχεια.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης:

«Ήμασταν κακοί αμυντικά, χαλαροί, δεχθήκαμε 50 πόντους στο ημίχρονο. Πρέπει να παίζουμε με σωστή νοοτροπία και να είμαστε επιθετικοί.

Δεν ήταν η εμφάνισή μας αυτή που θέλουμε να κάνουμε. Δεν αντιμετωπίσαμε το ματς με τη σοβαρότητα που έπρεπε και στα 40 λεπτά. Θα δούμε τώρα την Μπάγερν, θα προπονηθούμε.

Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και θα το κοιτάξουμε από την αμυντική προσέγγιση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ