
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε μέσω Instagram για μια μήνυση που έχει καταθέσει κατά των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.
Story στο Instagram στο οποίο ενημέρωσε ότι μια μήνυση που είχε καταθέσει κατά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, έφτασε στα δικαστήρια μετά από χρόνια έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι δεν επιθυμεί να υπάρξει κάποια καταδίκη προς το πρόσωπό τους. «Δήλωσα προς το αρμόδιο Δικαστήριο ότι δεν επιθυμώ την καταδίκη τους, όπως είχα ήδη ενημερώσει πως θα πράξω», ανέφερε.
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Στα δικαστήρια με εμένα μηνυτή. Να και μια πρωτοτυπία! Για γνωστή υπόθεση στην οποία έχουν προηγηθεί αμετάκλητες αθωώσεις μου από ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή Δικαστήρια.
Γνωρίζοντας πια τη στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός (έφτασαν σε σημείο να αποστείλουν μηνύματα, για να μην τιμήσω το «μνημόσυνο» του Πατέρα μου στο Καλλιμάρμαρο), εξέφρασα αμφιβολίες για το αν η μήνυσή τους εναντίον μου είχε υποβληθεί από δόλο και όχι λόγω της άποψης που έχουν για το πρόσωπό μου κι έτσι δήλωσα προς το αρμόδιο (πολύ διαβασμένο) Δικαστήριο ότι δεν επιθυμώ την καταδίκη τους, όπως είχα ήδη ενημερώσει πως θα πράξω.
Η θέση του υποστηρίζοντος κατηγορίας μάλλον δεν είναι για όλους. Προσωπικά προτιμώ να ασχολούμαι με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας παρά με τιμωρίες. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη».



















