Παπαγιάννης: «Θα δουλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος»

Παπαγιάννης: «Θα δουλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος»

Ο διεθνής σέντερ μίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος παίκτης - «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά το πέρασμά του από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ επέστρεψε στην Ευρώπη και φόρεσε ξανά τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής σέντερ στις δηλώσεις του στη «πράσινη» Media Day τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος παίκτης. «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο 21χρονος άσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όσοι πήγαμε στην Εθνική χάσαμε ένα κομμάτι της προετοιμασίας, αλλά είμαι χαρούμενος που πήραμε την πρόκριση. Σιγά σιγά μπαίνω στο κλίμα με καθημερινή δουλειά και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα με βοηθά κι όλα θα πάνε καλά».

Για τον χρόνο προσαρμογής που θα χρειαστεί: «Σίγουρα θα χρειαστώ ένα διάστημα προσαρμογής κι ελπίζω να μην είναι μεγάλο. Δουλεύω καθημερινά και δίνω τα πάντα στις προπονήσεις, με την βοήθεια των προπονητών».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες που έχουν το ύψος του: «Το μπάσκετ έχει αλλάξει και δυσκολεύει τις άμυνες. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι αντεπεξέλθουμε. Εγώ θα μπω να βοηθήσω τον play maker όσο μπορώ, να κάνω τα καλά σκριν και θα δουλέψω όσο μπορώ για να γίνω καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ