Βεζένκοφ: «Βρίσκουμε ρυθμό, νιώθω καλά ψυχολογικά και σωματικά»

Βεζένκοφ: «Βρίσκουμε ρυθμό, νιώθω καλά ψυχολογικά και σωματικά»

Ο διεθνής άσος τόνισε ότι έχει προσαρμοστεί στην «ερυθρόλευκη» πραγματικότητα και είναι πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού.Ο διεθνής άσος μίλησε για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες και τόνισε ότι οι  συμπαίκτες του και οι προπονητές του τον βοήθησαν πάρα πολύ και έχει προσαρμοστεί πλήρως στην «ερυθρόλευκη» πραγματικότητα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, νιώθει πολύ καλά σωματικά και ψυχικά και είναι πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το νέο βήμα στην καριέρα του: «Νιώθω καλά, απολαμβάνω το μπάσκετ. Νιώθω όμορφα, με έχουν αγκαλιάσει όλοι. Είχα γρήγορη προσαρμογή και πάμε για το κυρίως πιάτο. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά, ψυχολογικά και σωματικά. Δεν μου λείπει κάτι. Έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, βρίσκουμε τη χημεία μας. Έχω αφήσει την περσινή σεζόν πίσω. Νιώθω καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τον ρόλο που θα έχει φέτος στον Ολυμπιακό και τις εμπειρίες που συνέλεξε από την παρουσία στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα: «Πρώτα κοιτάω τι έκανα εγώ. Έχω δει και τα καλά και τα κακά. Πήρα τα θετικά και τα μαθήματα από την Μπαρτσελόνα. Και μόνο που βρίσκεσαι σε τέτοιο κλαμπ βοηθάει πολύ. Ερχόμενος εδώ ήθελα να βρω την ψυχική μου ηρεμία. Τα λεπτά κερδίζονται στο γήπεδο. Πλέον είμαστε σε καλό ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ