Ουίλιαμς – Γκος : «Ονειρεμένη σεζόν για τον Ολυμπιακό αν…»

Ουίλιαμς – Γκος : «Ονειρεμένη σεζόν για τον Ολυμπιακό αν…»

Ο Αμερικανός γκαρντ, αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησαν στο συνδρομητικό κανάλι για τους φετινούς στόχους που έχουν με τον Ολυμπιακό.

Τους στόχους της σεζόν έθεσε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, μιλώντας στη Nova. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, τότε θα μιλάμε για ονειρεμένη σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

Για την rookie season του στην Euroleague: «Η σεζόν θα είναι ονειρεμένη για εμένα αν πάρουμε την Euroleague και το πρωτάθλημα. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τόσο μπροστά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να γίνουν τα πράγματα σωστά. Παίζω στα γκαρντ, μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις. Πιστεύω πως θα με δείτε να κάνω πολλά στο παρκέ, αναλόγως το τι θα χρειάζονται τα ματς. Θα σκοράρω αν χρειαστεί ή θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, που είναι «ζεστοί». Θα συνεισφέρω κάθε μέρα».

Για τον Ολυμπιακό των 90-92 πόντων: «Ο κόουτς Μπλατ μας λέει να παίξουμε γρήγορα και με πάθος στην επίθεση, όμως να δίνουμε συγκέντρωση και στην άμυνα. Βελτιωνόμαστε καθημερινά στην άμυνα. Θέλουμε να κρατάμε χαμηλά τον αντίπαλό μας και να έχουμε περισσότερες κατοχές. Μου ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού».

Για το γεγονός πως οι αναλυτές θεωρούν πως μπορεί να είναι η «έκπληξη» της σεζόν: «Όπως είπα, αυτό που με κρατάω ξύπνιο είναι να πάρουμε την Euroleague. Δεν σκέφτομαι ατομικές διακρίσεις. Θέλω να δουλεύω κάθε μέρα και να βελτιώνομαι, για να φτάσουμε στους στόχους μας και να πάρουμε τίτλους. Είτε είμαι ο ρούκι της χρονιάς, είτε όχι, εφόσον πάρουμε τους τίτλους θα είμαστε καλά».

 

Από την πλευρά του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μιλώντας επίσης στη Nova, στάθηκε στην προετοιμασία που έκανε ο Ντέβιντ Μπλατ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται καθόλου το ΝΒΑ/

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία του Ντέιβιντ Μπλατ: «Είναι δύσκολη. Μου άρεσε το πώς παίξαμε στην προετοιμασία. Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Θα είναι ωραίο να μας βλέπετε φέτος».

Για τον ρόλο του: «Πρέπει να προσαρμοστώ στο πώς θέλει να παίζει ο Μπλατ και να κάνω ό,τι μου ζητήσει».

Για το καλοκαίρι και τους Σπερς: «Ήξερα φέτος πως δεν θα πήγαινα εκεί. Πέρυσι ήταν αλλιώς τα πράγματα. Φέτος, όμως, προετοιμαζόμουν για τη σεζόν στον Ολυμπιακό. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα. Περνάω καλά εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ