Το πρόγραμμα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το πρόγραμμα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για να τιμήσει τον εμβληματικό παράγοντα του τριφυλλιού.

Το 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», εις μνήμην του αείμνηστου ηγέτη του τριφυλλιού, ανοίγει την αυλαία του το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ με τις αναμετρήσεις της Φενέρμπαχτσε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 18.30 και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Χίμκι στις 21.15.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα, αρχής γενομένης από τις 20.15, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από αύριο στις 20.30 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ.

Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν, με τον δικό τους τρόπο, φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο. Εξάλλου, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί επίσημα η εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Όλος ο Παναθηναϊκός θα είναι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και να ζήσει από κοντά όλες αυτές τις ιστορικές στιγμές.
Η ομάδα ποδοσφαίρου, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη καθώς και αρκετοί παλαίμαχοι αθλητές των πρασίνων θα πάρουν από νωρίς τη θέση τους στις εξέδρες του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα είναι παρόντες.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis
18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι Τελ Αβίβ
21.15:Παναθηναϊκός Χίμκι
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου
18.00: Μικρός Τελικός
20.30: Τελικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ