Ρότζερς : «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ένας αληθινός πρωταθλητής»

Ρότζερς : «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ένας αληθινός πρωταθλητής»

Ο Τζόνι Ρότζερς δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τη σελίδα της ΚΑΕ

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού Τζόνι Ρότζερς θα ήθελε πολύ να βρισκόταν στην Αθήνα και να τιμήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο αλλά αυτό κατέστη αδύνατο. Ο Αμερικανός που αγωνίστηκε για 3 χρόνια στους πράσινους, αυτή τη στιγμή κατέχει διοικητικό πόστο στους Λος Άντζελες Κλίπερς και βρίσκεται στη Χαβάη λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα της Καλιφόρνια.

Ο Ρότζερς, που έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα με το τριφύλλι, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ. Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόνι Ρότζερς:

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος που ήταν παθιασμένος με την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό. Μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, δημιούργησαν την πιο ισχυρή ομάδα μπάσκετ της εποχής τους. Η απώλειά του είναι τεράστια για όσους είχαν την τιμή να τον γνωρίζουν από κοντά και να συνεργαστούν μαζί του καθώς και για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Αυτό ισχύει και για μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι πάντοτε μας ρωτούσε για το πως είναι οι οικογένειές μας, πριν από οτιδήποτε άλλο. Δεν ήταν ένας απλός πρόεδρος για τους αθλητές και τους εργαζομένους του. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ένας αληθινός πρωταθλητής».

Ο Αμερικανός έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να βρεθώ στο ΟΑΚΑ γι’ αυτό το σπουδαίο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη μνήμη του. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την πρόσκλησή τους, αλλά, δυστυχώς, θα βρίσκομαι στη Χαβάη, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων με τους Κλίπερς. Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για να δείξουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους για τον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ