Λάσκαρης : Πήρε προθεσμία ως τις 11 Δεκέμβρίου

Λάσκαρης : Πήρε προθεσμία ως τις 11 Δεκέμβρίου

Ο Νίκος Λάσκαρης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους κι εξασφάλισε προθεσμία έως τις 11 Δεκεμβρίου που κληθεί ξανά σε απολογία.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, μετά την παρουσία του στην ανακρίτρια, εξασφαλίζοντας προθεσμία μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, όταν και θα απολογηθεί για την υπόθεση πώλησης χρυσού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης παρέστη σήμερα το πρωί στο γραφείο της 11ης ανακρίτριας, Χρυσούλας Γκούμα, μαζί με τον δικηγόρο του, Θανάση Βαρλάμη και πήρε το δικόγραφο της υπόθεσης στα χέρια του. Επίσης του δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο Νίκος Λάσκαρης, όπως και η σύζυγός του, Τζώρτζια Ευσεβίου, αντιμετωπίζει κατηγορίες για αδικήματα απάτης και υπεξαίρεσης μετά από μήνυση του Λετονού επιχειρηματία Μάικλ Σουμπότινς.

Έχει λοιπόν ένα χρονικό περιθώριο τριών περίπου εβδομάδων για να ετοιμάσει την απολογία του, παρατείνοντας μέχρι τότε την αγωνία ολόκληρης της οικογένειας του Άρη.

Ευσεβίου: «Είμαι ελεύθερη»

Εξάλλου, παρούσα ήταν και η σύζυγος του Νίκου Λάσκαρη, Τζώρτζια Ευσεβίου όπου παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας επίσης. Η παρουσία της όπως φυσικό διέψευσε όλη την φημολογία περί εντάλματος σύλληψης, κάτι που και η ίδια τόνισε.

Στο μπλογκ «Δικογραφίες» μεταφέρθηκε διάλογος του ζεύγους Λάσκαρη με τη δημοσιογράφο, κα. Μπενέα. Η Τζόρτζια Ευσεβίου ρωτήθηκε για το αν εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και αν πήγε και στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών, για να ρυθμίσει τα του εντάλματος και απάντησε: «Όχι. Πήγαμε μόνο στον ανακρίτρια. Σε κανέναν εισαγγελέα δεν πήγαμε. Μόνο στην ανακρίτρια πήγαμε. Πήραμε προθεσμία».

Η δημοσιογράφος επέμεινε για το ένταλμα και η κα. Ευσεβίου απάντησε κατηγορηματικά: «Eίμαι ελεύθερη. Δεν με βλέπετε; Ελεύθερη. Να το μεταδώσετε παντού.. Να το μεταδώσετε παντού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ