Ομπράντοβιτς για Παύλο: «Τεράστια απώλεια για όλους»

Ομπράντοβιτς για Παύλο: «Τεράστια απώλεια για όλους»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε στο gala για το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε πατέρα όλων όσων συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν παρών στην εκδήλωση για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και δήλωσε πως είναι μεγάλη τιμή για εκείνον η παρουσία του στο τουρνουά ενώ χαρακτήρισε «πατέρα όλων» τον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομπράντοβιτς: «Πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνουν την προσφορά του κυρίου Παύλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ συνολικά κι όχι μόνο στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πρόσωπο που όλοι θαύμαζαν και σέβονταν. Ήταν απίστευτη η εμπιστοσύνη που μου έδωσε όπως και σε όλους τους ανθρώπους που δούλευαν για τον Παναθηναϊκό εκείνη την περίοδο κι είναι δύσκολο να τον ξεχάσουμε. Ήταν σαν πατέρας για όλους μας».

Πως βλέπετε το ευρωπαϊκό μπάσκετ χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο;

«Είναι μια τεράστια απώλεια για όλους. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Παύλο. Όλοι είμαστε λυπημένοι για αυτό, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Προσωπικά έχω πολλά πράγματα να θυμάμαι, 13 χρόνια είναι μια μεγάλη περίοδο. Αυτό που ήταν απίθανο, ήταν η ενέργεια που έβαζε κάθε φορά που ερχόταν να δει την ομάδα και να μιλήσει σε όλους μας. Ξεκινώντας από τους παίκτες, το σταφ και όταν μιλούσε σε εμένα, ήταν έτοιμος να μας βοηθήσει σε κάθε κατάσταση».

Πως νιώσατε όταν σας ζήτησε ο Παναθηναϊκός να έρθετε εδώ;

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να είμαστε εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ