Φίλος του Άρη προσφέρει το διαρκείας του σε φοιτητή

Φίλος του Άρη προσφέρει το διαρκείας του σε φοιτητή

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία οπαδού των κίτρινων από το εξωτερικό.

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε φίλος του Άρη, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, δωρίζοντας το διαρκείας του σε έναν φοιτητή, που θα έχει έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους φετινούς αγώνες της ομάδας στο Nick Galis Hall.

Τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία κλήρωσης διευκρινίζει η κίτρινη ΚΑΕ :

«Ο ΑΡΗΣ αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως είναι μια μεγάλη οικογένεια και η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για να δείξει κάποιος την αγάπη του για τον σύλλογο. Φίλαθλος της ομάδας μας, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε εισιτήριο διαρκείας, το οποίο ζήτησε να διατεθεί σε φίλο του ΑΡΗ που είναι φοιτητής.

Από σήμερα (27/09) μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (01/10), θα «τρέξει» η διαδικασία συμμετοχής στη κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι φοιτητές.

Στείλτε μέχρι τη Δευτέρα 01/10, στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:

1)Φοιτητικό πάσο

2)Φωτοτυπία φοιτητικού πάσο

3)Αστυνομική ταυτότητα

ΚΑΙ να κοινοποιήσει την ανάρτηση από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας στο Facebook.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 02/10 από παίκτη της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ