
Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, ενώ στάθηκε και στη δική του εμφάνιση.
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας επικρατώντας σχετικά εύκολα με 102-87 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για την εμφάνιση του, όπου ήταν εντυπωσιακός σκοράροντας 14 πόντους.
Οι δηλώσεις του Όμηρου Νετζήπογλου:
Για τις ασίστ του και τα ρεκόρ του: «Πραγματικά αυτά δεν με ενδιαφέρον καθόλου. Με νοιάζει ότι βοήθησα την ομάδα να παίξει ωραίο μπάσκετ, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που έδωσα το λιθαράκι μου για αυτή την εμφάνιση».
Για το πώς είναι να περιμένει την σειρά του: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Προμηθέα, παλεύουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εγώ ζω το όνειρο. Είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και το πηγαίνω μέρα με τη μέρα. Προσπαθώ από όλους αυτούς τους μεγάλους παίκτες, τους προπονητές να παίρνω όλα τα θετικά στοιχεία και το πόσο δουλεύουν εντός και εκτός παρκέ».
Για τον χρόνο στις εγχώριες διοργανώσεις: «Υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν, όπως και ο Προμηθέας έχει πολλά παιδιά ταλαντούχα, και οι άλλες ομάδες. Το μυστικό είναι να δουλεύεις καθημερινά και την ευκαιρία την δημιουργείς εσύ, δε στη δίνει κανείς απλόχερα. Ειδικά σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Εμείς κοιτάμε το ματς στην Ευρωλίγκα και το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί είναι τεράστια δουλειά. Να είμαστε υγιείς και να δουλεύουμε όπως δουλεύουμε, δε φοβάμαι τίποτα».
Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, έχουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο, προπονητές έμπειρους. Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και σε όσα μας λένε οι προπονητές μας και να είμαστε υγιείς. Θα έχουμε πολύ καλό τέλος».
Για τον αλτρουισμό: «Αυτό είναι το μπάσκετ μας, το DNA μας. Κανείς δεν βλέπει πόσους πόντους βάζει, απλά ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι. Προσπαθούμε να κάνουμε την έξτρα πάσα που αγαπάει ο κόουτς και είναι στο DNA μας».
Για τον στόχο του μέχρι το τέλος της σεζόν και για το πόσο μπορεί να προοδεύσει: «Να παραμείνω υγιής, να έχουμε υγεία. Να δουλεύω καθημερινά. Κάθε μέρα για εμένα είναι μάθημα. Το να έχω συμπαίκτη τον Παπανικολάου, τον Σάσα, τον Εβάν, τον Λαρεντζάκη, τον Νίκολα, όλα τα παιδιά, είναι ένα δώρο για εμένα και προσπαθώ να κρατάω όλα τα καλά στοιχεία που έχουν. Στόχος να δουλεύω καθημερινά και να προσπαθώ να βοηθάω τον προπονητή και την ομάδα μου σε όποια φάση της σεζόν είμαστε».
Για το ότι παρακολούθησε το ματς του γυναικείου τμήματος με τον Χολ: «Προσπαθούμε να συνδέσουμε όλα τα τμήματα. Και τα κορίτσια κάνουν τεράστια προσπάθεια. Όχι, μόνο του μπάσκετ, και του βόλεϊ και του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι είναι ώρα να δούμε και αυτό το άθλημα. Υπάρχουν παίκτριες με τεράστια ταλέντο και μπορείς να κερδίσεις κάτι και από αυτό. Θέλουν πολύ στήριξη ακόμα».
Για την τραγωδία της Θύρας 7 και για την τραγωδία στην Ρουμανία: «Κάτι πραγματικά απίστευτα τραγικό. Εύχομαι να μην γίνονται τέτοια πράγματα στους δρόμους. Εδώ δεν υπάρχουν οπαδικά, είναι κάτι που με σόκαρε. Άκουγα τις ηλικίες των παιδιών που ήταν μέσα στο λεωφορείο και είχα ανατριχιάσει. Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Τεράστια θλίψη»



















