Παπαγεωργίου : «Έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Αρη»

Παπαγεωργίου : «Έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Αρη»

«Έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον ΑΡΗ και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Με τα αποτελέσματα θα δούμε και γεμάτο το Αλεξάνδρειο», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Παπαγεωργίου.

O πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 FM και αναφέρθηκε στη συμμετοχή από διοικητικό πόστο πλέον στον Αυτοκράτορα. Επίσης ο άλλοτε δόξα των κιτρινόμαυρων, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και το παιχνίδι με τη Νίζνι την Παρασκευή, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για την συμμετοχή του στην νέα προσπάθεια του Αρη: «Το όνομα μου, διαχρονικά στην παρουσία μου στον Αρη έχει καταγραφεί ως ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης. Το αθλητικό τελικά είναι πιο εύκολο από το διοικητικό. Είναι πιο ευχάριστο και πολύ πιο εύκολο. Τώρα που τα έχω ζήσει και τα δύο. Εμείς είμαστε στα μετώπισθεν. Οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία είναι μπροστά. Εμείς αγωνιζόμαστε ώστε να προσφέρουμε ένα περιβάλλον υγείας για τους αθλητές μας, ώστε να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν στο παρκέ».

Για την σειρά με την Νίζνι: «Οι πληροφορίες μας έκαναν λόγο για μια ισχυρή ομάδα μέσα στο παρκέ. Όλοι όμως διαπίστωσαν πως η ομάδα είχε ένα άνετο προβάδισμα, μέχρι και 15 πόντων, και έδειξε πως ανταποκρίνεται άριστα κόντρα στον αντίπαλο. Θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά τόνους. Θα πρέπει να παίξουμε από το πρώτο λεπτό σαν να μην υπάρχει το προηγούμενο αποτέλεσμα. Η συγκέντρωση είναι που μετράει στο παιχνίδι μας. Όλα θα πάνε καλά, χρειάζονται χαμηλοί τόνοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για εμάς που δουλεύουμε πάρα πολύ, με δουλειά που δεν φαίνεται και δεν αφορά τον κόσμο χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου. Χτίζουμε καθημερινά τον κόσμο του Αρη. Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο μας. Εδώ στα γραφεία υπάρχουν άνθρωποι αφοσιωμένοι και θέλουν την στήριξη του λαού μας. Έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Αρη και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Με τα αποτελέσματα θα δούμε και γεμάτο το Αλεξάνδρειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ