Η Κύμη κέρδισε τον ΠΑΟΚ με σούπερ Χόρτον

Η Κύμη κέρδισε τον ΠΑΟΚ με σούπερ Χόρτον

Δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα, με αντίπαλο τον ΓΣ Κύμης, από τον οποίο ο δικέφαλος ηττήθηκε με σκορ 83-69.

Με τους Χόρτον και Σαγκς να σημειώνουν 24 και 16 πόντους αντίστοιχα, η Κύμη επικράτησε του ΠΑΟΚ με 83-69 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Χαλκίδα. Θυμίζουμε ότι ο σημερινός αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σ.Α.Μ.Ε.Ε.(Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Ευβοίας).

Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων η ομάδα του Γιάννη Καστρίτης έδειξε να βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας. Ο Ελληνας τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του τους Τουτζιαράκη και Πουλιανίτη, ενώ ο Ουμπίγια αναμένεται αύριο (Σάββατο 29/9) στην χώρα μας.

Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η απόδοση του δικεφάλου κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και σε αυτό επηρέασαν και τα πολλά προβλήματα, καθώς στο σημερινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού και οι Σχίζας και Χάτσερ.

Ετσι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου εχοντας ουσιαστικά μόνο τρεις γκαρντ (Κόνιαρης, Αθηναίου και Ζάρας), ο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην οργάνωση των επιθέσεών του. Η Κύμη βρέθηκε στο +7 (27-20) στη λήξη της πρώτης περιόδου, με τον δικέφαλο να επιστρέφει και να προσπερνάει στο σκορ με 29-33, αλλά τους γηπεδούχους να προηγούνται στο ημίχρονο με 42-35 χάρη σε ένα εντυπωσιακό 13-2.

Η Κύμη ήταν ακόμη καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Φόρτωσε τον αντίπαλό της με φάουλ, προηγήθηκε 62-50 στη λήξη της τρίτης περιόδου και διατήρησε αυτή τη διαφορά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου και την αύξησε στους 14 στο τέλος.

Διαιτητές: Παντελίδης, Καλδίρης, Κάρδαρης

Τα δεκάλεπτα: 27-20, 42-35, 62-50, 83-69

ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Horton 24, Bolds 13, Suggs 16 (1), Camphor 8 (2), Washinghton 12, Γερομιχαλός 3, Μαραγκός 3, Τσιάρας 2, Στυλιανού, Μητσιμπόνας 2.
ΠΑΟΚ: Jones 1, Moreira 1, Χρυσικόπουλος 5, Κόνιαρης 11 (1), Καρράς 2, Μαργαρίτης 10, Ζάρας 15 (1), Pope 4, Αθηναίου 9 (1), Garrett 11.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ