Αρχηγός του Παναθηναϊκού και πάλι ο Καλάθης

Μετά το «ξήλωμα» του Νικ Καλάθη από τον ρόλο του αρχηγού τον περσινό Σεπτέμβρη, ο διεθνής πόιντ γκαρντ επελέγη και πάλι captain

Αρχηγός του Παναθηναϊκού και πάλι ο Καλάθης | to10.gr

Έχει περάσει σχεδόν έναν χρόνος από τη στιγμή που ο Νικ Καλάθης καθαιρέθηκε από το αξίωμα του αρχηγού του Παναθηναϊκού, μετά από απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε συνεννόηση και με τον προπονητή της ομάδας Τσάβι Πασκουάλ. Νέος αρχηγός τότε είχε επιλεχθεί ο Ίαν Βουγιούκας, με τον Νικ ωστόσο να φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν ο ηγέτης της ομάδας και με την προσωπικότητα του και την εξωπραγματική του απόδοση να εμπνέει τους συμπαίκτες του.

Ο λόγος ήταν ένα πειθαρχικό παράπτωμα του ομογενή πλέι μέικερ στο διάστημα που το τριφύλλι βρισκόταν στη Μόσχα για τη συμμετοχή του στο «Gomelsky Cup». Με τον καιρό να περνάει όμως, κύλησε νερό στο αυλάκι και ο Νικ πήρε πίσω το «περιβραχιόνιο» του αρχηγού. Αυτός ήταν άλλωστε και ο εκπρόσωπος της ομάδας μπάσκετ στη συνέντευξη τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Επίσης ήταν αυτός που ανέβηκε στις θέσεις των επισήμων για να αφήσει ένα λουλούδι εκεί όπου βρισκόταν το κάθισμα του ιστορικού προέδρου του Παναθηναϊκού, μαζί με τους αρχηγούς των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο